Austin-baserede forsikring tech firma AgencyKPI har rejst 5 millioner dollars til at udvide sin teknologi platform.

Virksomhedens platform er designet til at håndtere og håndtere overflod af data produceret af inkompatible software og ældre systemer på tværs af forsikringsbranchen.

Forsikringsnetværk består ofte af hundredvis eller endda tusindvis af uafhængige forsikringsselskaber, der bruger forskellige data eller arbejdsgangssystemer. Det gør det svært at forstå, hvordan de klarer sig.

AgencyKPI siger sin platform, kaldet Harmony, giver forsikringsbranchen netværk for at opnå forbedret kollaborativ planlægning og større operationelle effektivitet, og til at udføre performance benchmarking.

Harmony-platformen i øjeblikket håndterer 15.800 millioner dollars i skriftlige præmier fra mere end 8.800 tilknyttede agenturer, sagde selskabet.

Finansieringsrunden blev ledet af EMC Insurance of Des Moines, Iowa, med deltagelse fra Keystone Insurers Group of Northumberland, Penn., og Austin-baserede Combined Agents of America.

Selskabet har tidligere rejst 3 millioner dollars fra forsikringsnetværk, luftfartsselskaber, uafhængige agenturer og forsikringschefer.

AgencyKPI blev grundlagt i 2017 af Trent Richmond, en veteran fra forsikringsbranchen og tidligere administrerende direktør for Combined Agents of America, og Bobby Billman, tidligere vice president hos Motorola Mobility, hvor han var ansvarlig for globale produkter og go-to-market strategier. Billman har også haft ledende stillinger hos Samsung Mobile, Dell Technologies, Dish Network og Nokia Mobile.

“Med denne finansiering runde, har vi bekræftelse fra forsikringsbranchen, at forsikringsselskaber, netværk og uafhængige agenturer ønsker bedre at muliggøre samarbejde gennem en dybere forståelse af deres data,” Billman sagde i en skriftlig erklæring.

AgencyKPI har 17 medarbejdere og har planer om at vokse til mindst 30 i løbet af det næste år. Det planlægger at bruge midlerne til at ansætte softwareudviklere, dataforskere og kundepleje og produktchefer.

Skriv et svar