Omkring 25.000 Austin-baserede virksomheder og nonprofit enheder modtaget tilgivelige lån under det føderale program designet til at hjælpe med at holde den amerikanske økonomi oven vande midt i coronavirus pandemi, svarende til en multimilliard-dollar – men midlertidig – redningsflåde for den lokale økonomi.

Det samlede beløb af lån til Austin modtagere i alt mellem $ 2 milliarder og $ 6,3 milliarder, baseret på en bred vifte af lån data frigivet af den amerikanske Small Business Administration på mandag.

Den føderale agentur tidligere afvist at offentliggøre navnene på lån modtagere eller hvor meget de har modtaget under regeringens Paycheck Protection Program, hvilket fik den amerikansk-statsmand og mange andre nyheder organisationer til at indgive åbne optegnelser anmodninger om oplysninger.

De data, der frigives mandag omfatter ikke navnene på virksomheder, der har modtaget lån til en værdi af mindre end $ 150.000, selv om mere end 21.000 lån er i denne kategori i Austin.

Under programmet, behøver lånene ikke at blive tilbagebetalt, hvis de bruges til at holde medarbejderne på lønningslisten.

Den føderale regering har gjort omkring 4,9 millioner af OPP lån landsdækkende, ifølge Small Business Administration, i alt mere end 500 milliarder dollars.

I Austin modtog 15 virksomheder lån fra $ 5 millioner til $ 10 millioner – den højeste kategori i form af lånebeløb. De omfatter kendte lokale enheder som Alamo Drafthouse Cinemas, Torchy’s Tacos og ABC Pest Control Inc.

En anden 405 Austin virksomheder og nonprofits modtaget lån spænder fra $ 1 million til $ 5 millioner, mens omkring 3.150 modtaget lån spænder fra $ 150.000 til $ 1 million.

Skriv et svar