Austin-baserede software maker BigCommerce har indgivet papirarbejde for at blive en børsnoteret virksomhed.

Selskabet indgav en registreringserklæring til Securities and Exchange Commission for en foreslået børsintroduktion af aktier. BigCommerce sagde antallet af aktier, der tilbydes, og prisklasse er endnu ikke fastlagt. Selskabets arkivering lister en foreslået rejse på 100 millioner dollars for aktieudbuddet, selv om det er et foreløbigt tal, der kan ændre sig.

BigCommerce er en software-as-a-service virksomhed, der fokuserer på at levere e-handel tjenester til handlende. Dens tjenester ligner e-handel teknologi giganter Wix og Shopify.

Virksomheden blev grundlagt i 2009 i Australien, før den åbnede et nordamerikansk hovedkvarter i Austin i 2011. Austin er siden blevet sit hovedkontor, og huser omkring 75% af virksomhedens 690 medarbejdere, som også er spredt over kontorer i London, San Francisco og Sydney.

Virksomheden fokuserede oprindeligt på mindre detailhandlere, men i 2015, efter at have skiftet lederskab til ceo Brent Bellm, begyndte den at udvide fokus til at omfatte mellemstore og større virksomheder. Dens nuværende kunder omfatter Toyota, Ben og Jerry’s og Sharp.

Virksomhederne platform tilbyder en række værktøjer og e-handel produkter til service virksomheder. De mere end 600 værktøjer hjælper virksomheder med en række behov, såsom at forbinde kunder, opbygge onlinebutikker, shipping, marketing, acceptere betaling og spore salg. Teknologien integreres også direkte med søgemaskiner og sociale medier som Google, Facebook, Instagram, Amazon og eBay.

Virksomheden sagde også i sin ansøgning om, at på trods af fald i mursten og mørtel detail på grund af coronavirus pandemi, e-handel har oplevet vækst, som har bidraget til at fremskynde virksomhedernes eget salg. BigCommerce sagde i indgivelsen, at dens årlige omsætning har været over $100 millioner siden 2018 og i marts nåede $137.1 million.

BigCommerce sagde, at det forventer, at e-handel markedet for at fortsætte med at vokse hurtigt, hjælpe øge virksomheden.

Få vores podcast til Austins seneste overskrifter hver morgen
Vil du høre Austins top nyheder hver hverdag morgen? Vores Headline News Express podcast kan leveres til dit hjem smart højttaler eller mobil enhed hver ugedag. Abonner via Apple eller Google Podcasts, Stitcher eller Spotify (eller hvor du får dine bælg) eller aktivere din Amazon Echo eller Google Home smart højttaler for nyheder fra Austin American-Statesman.

Selskabet har rejst over 200 millioner dollars fra investorer til dato.

Skriv et svar