Austin-baserede Mood Media, som har skabt brugerdefinerede dufte til Marriott hoteller og musik spillelister for PetSmart butikker, sagde, at det har planer om at indgive kapitel 11 konkurs beskyttelse af juli 30.

Marketingselskabet sagde, at det har indgået en omstrukturering støtte aftale med nogle långivere, noteholders og egenkapital sponsorer gennem, hvad det kalder en “færdigpakket” finansiel omstruktureringsplan.

Mood Media sagde planen vil reducere selskabets gæld med 404 millioner dollars, som det sagde vil give “finansiel fleksibilitet og position virksomheden for langsigtet succes.”

Selskabet sagde, at planen er støttet af de fleste af sine sigt lån långivere, noteholders og egenkapital sponsorer. I henhold til planen, ville selskabet indgive frivillige andragender til reorganisering i henhold til kapitel 11 i Texas konkurs domstol.

Selskabets internationale datterselskaber vil ikke være en del af indgivelsen, det sagde.

“Mood Media har til hensigt at bygge videre på sin struktur, støtte og ressourcer til at fortsætte med at betjene sine kunder, som de forvalter gennem den globale COVID-19 pandemi og på længere sigt, når pandemien er gået,” selskabet sagde i en skriftlig erklæring.

Mood Media blev grundlagt i 2004 og tilbyder en platform kaldet Harmony, der tilbyder musik i butikken, digital skiltning, duft, lyd- og visuelle systemer og interaktive mobile marketingprodukter. Dens in-store duft service lader kunderne vælge mellem 1.600 dufte eller oprette deres egne

Mood Media har foretaget talrige opkøb i de seneste år, der har udvidet sin tilstedeværelse i Europa, Nordamerika, Asien og Australien.

Virksomheden siger sine tjenester nå 150 millioner kunder hver dag i 400.000 kommercielle steder i mere end 100 lande. Dens markeder spænder fra detailhandlere og hoteller til restauranter, banker og små virksomheder såsom saloner, kurbade og bryggerier.

Mood Media’s kunder omfatter Macy’s, Target, Williams-Sonoma, Whole Foods Market og Mercedes-Benz.

“Vi anerkender dette er en unik og hidtil uset tid for vores teammedlemmer, vores kunder og vores virksomhed,” sagde David Hoodis, CEO for Mood Media. “Vi ser frem til at arbejde sammen med vores kunder, når de begynder at åbne deres forretning igen og byde deres medarbejdere og kunder velkommen.”

Skriv et svar