Austin-baserede teknologi selskab National Instruments har lukket sin største nogensinde erhvervelse, selskabet sagde mandag.

Selskabet sagde i juni, at det havde indvilget i at erhverve Israel-baserede dataanalyse selskab OptimalPlus. Handlen blev vurderet til 365 millioner dollars, med købet foretaget gennem en kombination af kontanter på hånden og gæld.

Sidste måned National Instruments sagde, at det var rebranding, som omfattede afkortning sit navn til blot NI, da det skifter til at give en bredere vifte af systemer og software.

En af de største tech arbejdsgivere i det centrale Texas, NI har længe specialiseret sig i test og måling hardware og software systemer, der anvendes i en række industrier, primært af ingeniører og virksomheder. Virksomheden beskæftiger omkring 2.200 lokale medarbejdere og 7.000 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden blev grundlagt i 1976 og rapporterede en omsætning på 1,4 milliarder dollar i 2019.

NI’s produkter traditionelt har tjent ingeniører, hvilket gør test og måling hardware og software-systemer, der kan bruges i en række forskellige systemer, men virksomheden søger at udvide dette fokus til at omfatte virksomheder, især i rumfart, forsvar og regering; elektriske og autonome køretøjer og 5G-konnektivitetssektorer i sit kundegrundlag.

Skriv et svar