For seks måneder siden rejste FlashParking 60 millioner dollars for vækst.

Nu Austin-baserede selskab, som udvikler teknologi til styring af parkeringspladser, er at sætte disse penge til at arbejde med sin første erhvervelse.

FlashParking sagde mandag det har købt parkering division control systems Inc., en West Hartford, Conn.-baserede selskab, der tjener mere end 1.600 kunder.

De finansielle vilkår for handlen blev ikke offentliggjort.

Grundlagt i 2011, FlashParking oprindeligt hjulpet kammertjener stande styre deres indtægter. Virksomheden tillod kunderne at betale for deres parkering og tip på deres telefon.

I dag tilbyder FlashParking en suite af produkter, der lader operatørerne styre kammertjener, begivenhed, gated og månedlig parkering samt mobilbetalinger.

FlashParking modtaget 60 millioner dollars investering fra L Catterton, en forbruger-fokuseret investeringsselskab baseret i Greenwich, Conn. L Catterton har også støttet Austin-baserede Hopdoddy Burger Bar og Snap Kitchen.

FlashParking er rettet mod industrier, herunder lufthavne, gæstfrihed, kommercielle virksomheder, sundhedspleje og videregående uddannelse.

Blandt FlashParking kunder er Texas Medical Center i Houston, som bruger virksomhedens teknologi til at forenkle parkering, reducere trængsel og forbedre trafikstrømmen på 19 garager og 20 overflade partier.

Centret er den største medicinske kompleks i verden, ifølge Texas Medical Center hjemmeside, og har mere end 10 millioner patienter, besøgende, personale og studerende passerer gennem årligt.

Ud over Texas Medical Center, flashParking teknologi bruges af 6,4 millioner parkers om måneden på mere end 1.300 steder i hele verden

I januar, FlashParking, som har rejst i alt 64 millioner dollars, havde 250 ansatte og sagde, at det planlagde at mere end fordoble sin arbejdsstyrke i løbet af det næste år.

Købet af Control Systems Inc.’s parkeringsafdeling udvider FlashParkings kundebase i det nordøstlige England.

“CSI er den første af fremtidige strategiske opkøb,” sagde Dan Sharplin, FlashParking CEO. “Vi er begejstrede for at flytte paradigme og etablere en ny model til at drive vækst.”

Skriv et svar