Fleksibilitet er nøglen til Maria Loera, en St. Edward’s University studerende, der deler sin tid mellem sit job med AllPro Hospitality Staffing og skole.

Som ansat i vikarbureauet har hun arbejdet i en række forskellige stillinger, herunder server, bartender og barback på hoteller og cateringjob – og gjort det på en række forskellige tidsplaner, som hun alle vælger. Medarbejderne bruger en app, der giver dem mulighed for at afhente de vagter, de ønsker, og bytte vagter, hvis det er nødvendigt.

“Det er bare fantastisk for alle,” Leora sagde.

AllPro Hospitality Staffing blev grundlagt i 2017 og fokuserer på at levere midlertidig bemanding til luksushoteller, eventsteder og gourmetcatering. Det har hovedkvarter i Austin, med 60 Central Texas medarbejdere og 250 medarbejdere i alt.

AllPro er den 3-rangerede lille arbejdsgiver i den amerikansk-statsmands 2019 Top Workplaces of Greater Austin-projekt, og medarbejderne roser virksomheden for dens indbydende miljø- og supportsystem.

Loera, der har været i virksomheden i seks måneder, sagde fleksibilitet er blot ét aspekt af den kultur AllPro giver.

“Jeg har været i et par jobs, og jeg går på grund af arbejdserfaringen. Jeg har arbejdsmoral, men når du ikke har den slags samfund bag dig, du holder udkig efter andre muligheder, “Loera sagde. “Jeg har fundet det, jeg har ledt efter i AllPro.”

Sergio Vela, direktør for operationer, sagde fleksibilitet er vigtigt for AllPro succes. Ingen medarbejdere behøver at tage vagter eller gå tilbage til steder, hvor de ikke føler sig godt tilpas.

“Vi er bare forsøger at give de bedste medarbejdere i Austin,” sagde han. “Hvis vi holder af hinanden, er der ikke én ting, vi ikke kan udrette sammen.”

Medarbejdere kan også deltage i frynsegoder som team-building retreats, transport, hvis de har brug for det, ydeevne bonusser og regelmæssig anerkendelse for hårdt arbejde.

“Du får anerkendt,” Loera sagde. “Folk undervurderer, hvad det kan gøre for en person som ansat.”

Og mens de fleste af de ansatte tilbragte deres tid ud af kontoret, når de gør stop ved de kan nyde gratis gym adgang, onsite pool adgang og en fuldt lager pause værelse.

I en branche, der er afhængig af kundernes behov, AllPro forbliver fokuseret på sine medarbejdere og mener medarbejdertilfredshed hånd i hånd med kundetilfredshed, Vela sagde. Med medarbejdere, der kommer fra forskellige dele af verden, har forskellige kulturer og personligheder, Vela sagde, at det er vigtigt at komme til at kende personale som mennesker.

“Vi er alle AllPro største fans, hvad de gør med deres liv, og hvad de ønsker at opnå,” Vela sagde.

Skriv et svar