At holde et 492-værelses hotel kørende uden problemer – og dets hundredvis af daglige gæster glade – er ikke nogen lille bedrift.

Holde sit personale, der ønsker at holde sig omkring i årevis kan være en endnu større realisering.

Ansatte i renæssancen Austin siger hotellets ledelse er i stand til at gøre netop det. Hotellet, en del af Marriott-kæden, er den 2-rangerede mellemstore arbejdsgiver i den amerikansk-amerikanske statsmands 2019 Top Workplaces of Greater Austin-projekt. Det er sjette gang, at hotellet har lavet ranglisten, som er i deres 10.

Tony Martins, en drik og mad operationer manager, der har arbejdet på renæssancen Austin for omkring halvandet år og har arbejdet for Marriott i fire år, sagde en positiv holdning starter med ledergruppen. Hotellets succes kommer ned til Marriott’s kultur, som han sagde er “at tage sig af personalet, så personalet kan tage sig af gæsterne.”

Orkestrering af de hundredvis af medarbejdere kan betyde en masse fleksibilitet og bevægelige stykker, men medarbejderne sagde ledelsen er åben og kommunikativ med spørgsmål store og små.

Medarbejder også rose en fordele pakke, der går ud over mainstream tilbud som sygesikring, betalt fritid og 401k kampe.

Som en del af Marriott hotel gruppe, får medarbejderne rabat værelser på mere end 3.000 hoteller i hele verden. Det er på toppen af frynsegoder som diskonteret måltider dagligt, lager køb plan, øjeblikkelig periodisering af feriedage, et selskab kredit union og relaterede fordele, og renseri for uniformerede medarbejdere.

Ali Sweeney, en event manager og møde koordinator på hotellet, sagde selskabets medarbejder udviklingsmuligheder er vigtige for hende. Medarbejdere får karriereplanlægning, cross-uddannelse og udviklingsprogrammer for at give dem mulighed for at forberede sig til forfremmelser på renæssancen Austin eller andre Marriott steder.

“Jeg har et godt team, jeg arbejder med, og jeg er uddannet til, hvad jeg har brug for, og jeg har de ressourcer, jeg har brug for at få noget arbejde gjort,” Sweeney sagde.

Skriv et svar