Arbejdstagere på nogle lovende tech nystartede kan afgive den slags energi, der kommer fra at være en del af et team, der bare kan ændre verden.

På Austin’s Alegion Inc., de ansatte udstråler, at optimistiske vibe.

Virksomheden, der for to år siden havde færre end 10 ansatte, har nu mere end 60, der arbejder i et ombygget lager ved siden af togsporene i East Austin. Den funky smarte beliggenhed er en måde at spare penge til det kommende arbejde.

Alegion er blandt en banebrydende gruppe af virksomheder inden for “data mærkning”, og det samarbejder med flere store virksomheder, der udvikler kunstig intelligens-baserede systemer, der kan omdanne deres forretningsaktiviteter. Dens arbejde kan potentielt hjælpe kunderne med at gøre en stor forskel på områder som detailhandel, produktion, finansielle tjenesteydelser og sundhedspleje.

Medarbejderne siger, at de er begejstrede for virksomhedens potentiale og dens værdisystem, der omfatter samarbejde og videndeling.

Alegion rangerer som nummer 1 blandt små arbejdsgivere i den amerikansk-amerikanske statsmands 2019 Top Workplaces of Greater Austin-projekt.

“Dette er en sjælden form for sted at være,” sagde product marketing manager Akiko Nagamine, der flyttede til Austin fra Californien for at arbejde for Alegion. “Vi hjælper Fortune 500 virksomheder med at få succes med deres AI -initiativer (kunstig intelligens). Det er sjovt, fordi vi arbejder med den mest accelererede og avancerede teknologi derude.”

Hun sagde, at hun er begejstret for virksomhedens følelse af mission og dens potentielle indvirkning på store virksomheder og deres kunder.

“Den industri, vi arbejder i, er sjovt,” sagde hun. “Og de mennesker, der udgør virksomheden er sjove.”

Teamet arbejder godt sammen, blandt andet fordi ledelsen har planlagt det på den måde.

Vice president for engineering Yasser Farra var førende i udviklingen af et formelt sæt af virksomhedens værdier, før Alegion skiftede til hurtigere ansættelse.

Virksomheden ønskede holdspillere, der var klar og villig til at dele og samarbejde med kolleger.

“Vi ansætter folk, der både er elever og lærere,” Farra sagde. “De brænder for at lære nye tricks, og de ønsker også at lære hinanden, hvad de ved.”

Virksomheden fostrede et program kaldet “Frokost og Lær”, hvor medarbejderne giver korte foredrag om teknologier, der er relateret til Alegion’s arbejde.

Ideen er at fremme en deling af viden inde i virksomheden. Virksomheden fremmer også “guilds”, som er grupper af medarbejdere, der deler fælles personlige interesser – alt fra klatring til efterarbejde happy hours om fredagen.

Virksomhedens kulturelle værdier omfatter: tillid, samarbejde, passion, selvstændighed, gennemslagskraft og innovation. Hvert koncept har en detaljeret forklaring.

Fordi virksomheden formaliserede sin kultur på et tidligt tidspunkt, “kulturelle fit” blev en del af ansættelsesprocessen. Alegion’s ledere søgte team-orienterede samarbejdspartnere snarere end “go-it-alone” typer.

Virksomhedens kulturelle værdier giver genlyd hos medarbejderne.

“Vi er nødt til at bevare kulturen. Efterhånden som vi vokser hurtigt, er vi forvaltere af kulturen,” sagde Kris Westlund, virksomhedens direktør for kundesucces.

Skriv et svar