Tyson Hombroek blev ejendomsmægler for to år siden efter at have besluttet sin første karriere som bygningsingeniør, der ikke arbejdede for ham. Han manglede den sociale interaktion, han ønskede på jobbet.

Tenchita Marr og Michelle Mohr var begge skolelærere. Og begge besluttede at forlade klasseværelset for nye udfordringer og chancen for en bedre indkomst.

Alle af dem fandt vej til JB Goodwin Mæglere, en mæglervirksomhed, der er blevet en væsentlig aktør i Austin siden starten her i begyndelsen af 1970’erne. Agenturet har mere end 400 ansatte, mæglere og agenter i Austin.

Hombroek, Marr og Mohr siger, at de valgte Goodwin for sit ry, sine stærke træningsprogrammer og dens støttende kultur.

Goodwin rangeret No. 3 blandt mellemstore arbejdsgivere i den amerikansk-statsmand’s 2019 Top Arbejdspladser greater Austin projekt.

Hombroek sagde, at han talte med flere mæglere, før du starter på Goodwin mere end to år siden.

“Det var den varme velkomst, som jeg satte pris på,” sagde han. “De var mere personlige. De var interesserede i, at jeg fik succes. De har en enorm fortsat fast ejendom uddannelse indsats. Når du starter ud, du ønsker den slags støtte.

“De relationer, jeg har lavet her, er vigtige for mig. Jeg betragter disse mennesker som mine venner. Vi ringer til hinanden for at få råd. Jeg har venskaber i hele virksomheden både blandt erfarne mæglere og nytilkomne.”

For Marr og Mohr var Goodwins stærke trænings- og supportprogrammer et stort plus. Som tidligere lærere anerkendte de værdien af uddannelse og fik besvaret spørgsmål, da de var på vej ind på et nyt område.

“De sagde, at de ville være til rådighed for at hjælpe mig, og de har været,” Marr sagde. “På ethvert tidspunkt af dagen, kan jeg få et svar på mit spørgsmål inden for en time eller deromkring. De har bevist sig selv. Du skal være villig til at stille spørgsmål, og jeg er ikke bange for at stille spørgsmål.«

Både Marr og Mohr sagde deres baggrund som lærere, evnen til at studere, arbejde sammen med mange mennesker, og organisere masser af detaljer, har båret frugt i fast ejendom.

Mohr sagde, at hun kan lide den støtte, hun har fået på Goodwin – og også chancen for at bygge videre på hendes succes.

“Dette er mit tredje år nu, og min bold er rullende,” sagde hun. “Alle de ting, jeg har gjort i de sidste tre år er begyndt at betale sig.”

Skriv et svar