Steam-teamet beskriver sig selv som en familieorienteret virksomhed.

Medarbejdere for Austin-baserede selskab siger, at der ikke bare et slogan – det er en realitet.

“De behandler os stadig, som om der kun er 10 personer,” sagde Kevin Klaus, der har været i virksomheden i næsten tre år og forvalter store tabsprojekter.

Grundlagt i Austin i 1983, rengøring, restaurering og katastrofe management selskab har omkring 65 ansatte i Austin-området. Steam-teamet tilbyder en række tjenester til hjem og virksomheder, både til rutinemæssige behov som tæpperengøring og redningstjenester som røgskader.

Steam-teamet er den 2-rangerede lille arbejdsgiver i den amerikansk-amerikanske statsmands 2019 Top Workplaces of Greater Austin-projekt. Det er niende gang, at selskabet har lavet ranglisten, som er i deres 10.

Klaus, der har arbejdet i rengøring og restaurering industrien i 10 år, sagde, at han anser Steam Team for at være “guld standard” i Austin metro-området.

Klaus sagde en positiv kultur driver kontoret til at være fuld af hårdtarbejdende, og ingen i virksomheden er over pitching i når det er nødvendigt, ikke engang ejerne.

Klaus sagde selskabets ejerskab bekymrer sig om ham som en individuel, og virksomhedsledere er kendt for at gå ud af deres måde at kontrollere deres medarbejdere uden for kontoret.

“De fleste virksomheder spørger, hvad du kan gøre for dem,” Klaus sagde. På Steam Team, “de spørger dig, hvad de kan gøre for dig,” sagde han.

Myra Austin, en administrativ assistent, der har været med virksomheden i omkring et år, sagde selskabets atmosfære af åben kommunikation er en del af, hvad der trak hende til at arbejde der.

“Alle er klar til at undervise, og alle er klar til at lære,” Austin sagde.

Austin sagde selskabets ledere regelmæssigt anmoder om feedback og tage det alvorligt.

“Arbejde for gode chefer er en ting, der er meget sjældent,” Austin sagde. “At vide, at du arbejder for en virksomhed, der er villig til at arbejde sammen med dig, er noget, der er virkelig vigtigt.”

Steam-teamet er vært for cookouts og en række firmasammenkomster, herunder en zoodag og spa-dag, sammen med en månedlig medarbejderpåskønnelsesdag. Medarbejdere modtager også visakort eller gavekort til restauranter for at genkende et veludført arbejde eller til en fødselsdag eller jubilæum.

Austin sagde de mange forskellige fordele appellerer til forskellige medarbejdere, som hun sagde viser ledelsen virkelig tager sig tid til at få at vide, hvad der motiverer forskellige mennesker.

Hun personligt nyder den frihed, hun har til at bede om fri og sagde, at hun har taget flere ture i det forløbne år på grund af det.

“De virkelig tilskynde deres medarbejdere til at drage fordel af fritid og give dem mulighed for virkelig at blomstre. Og de får dig ikke til at føle dig skyldig over det bagefter, “Austin sagde. “De ønsker, at alle skal have en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.”

Austin sagde, at hun føler selskabets ledere ønsker at gøre en forskel i livet for deres medarbejdere. Og det gør ikke ondt, at de er sjove at være sammen med, siger hun.

“Når du har et godt personale til at omgive dig og gode mennesker og få dig til at grine hele dagen eller få dig til at føle dig vigtig, så er det helt sikkert gør at gå på arbejde en million gange lettere,” Austin sagde.

Skriv et svar