Detailhandlere, restauranter og andre virksomheder i Texas servicesektoren er bekymrede over en potentiel anden bølge af coronavirus-induceret finansiel uro, ligesom nye økonomiske data viser nogle er begyndt et opsving fra den første.

Pandemien “er fortsat det store spørgsmål om enhver form for forretningsudsigter bevæger sig fremad,” en leder af en ikke-anvendelige varer grossist fortalte Federal Reserve Bank of Dallas i sin juni anonym undersøgelse af service-sektor ledere.

Staten indtægter indeks, et centralt mål for sektoren udarbejdet af Dallas Fed, kom ind på 5,7 i denne måned – rebounding i positive område efter tre måneders kraftige fald. En marts læsning af negative 66,6 var den laveste på rekord siden indsamlingen af data begyndte i 2007.

Positive tal i indekset afspejler ekspansion, mens negative tal afspejler sammentrækning.

Skriv et svar