Walmart vil stoppe salget af “All Lives Matter” merchandise på sin hjemmeside, bemærke, at det lægger vægt på sorte mennesker og andre mennesker af farve, hvis liv bliver “påvirket af igangværende racemæssig uretfærdighed.”

Landets største detailhandler er at fjerne de elementer, der sælges af tredjeparts sælgere “på ubestemt tid,” efter at have hørt fra nogle medarbejdere og kunder, der var bekymrede over betydningen bag merchandise.

“Vi grundlæggende tror, at alle liv betyder noget, og hver enkelt fortjener respekt,” Walmart sagde i en erklæring. ” Men da vi lyttede, kom vi til at forstå, at den måde, nogle, men ikke alle, folk bruger udtrykket ‘All Lives Matter’ i det nuværende miljø bevidst minimeret fokus på den smertefulde virkelighed race ulighed.

Walmart’s træk er den seneste i en række foranstaltninger, som virksomheder, entertainere, sportsligaer og lovgivere som nationen kæmper med systemisk racisme i kølvandet på dødsfaldene af George Floyd, Breonna Taylor, og andre afroamerikanske mænd og kvinder dræbt af politiet.

I sidste uge, Walmart sagde, at det ikke længere ville vise Mississippi state flag, som har en konfødereret emblem, i sine butikker. Mississippi’s stat lovgiver stemte i sidste weekend for at fjerne dette symbol.

Skriv et svar