Med en flamme, der vil blive tændt evigt, søger den colombianske retfærdighed, at mindet om de magistrater, der blev ofret i overtagelsen af Palace of Justice af M19, forbliver i live. præ
Med en flamme, der vil blive tændt evigt, søger den colombianske retfærdighed, at mindet om de magistrater, der blev ofret i overtagelsen af Palace of Justice af M19, forbliver i live. Præsident Santos præsiderede ceremonien med præsidenterne for de fire højesteretter, repræsentanter for det internationale samfund og indenrigsminister Germ .n Vargas Lleras. Efter to års fravær af formanden på grund af friktion mellem Højesteret og Álvaro Uribe, i denne anledning, Juan Manuel Santos læse en ti-side tale, hvor han mindedes de 28 timer, der varede de blodige overtagelse af M-19, onsdag, November 6, 1985. Alexandra Sandoval, datter af assistent dommer Emiro Sandoval myrdet i beslaglæggelse af slottet, og holdt en tale, hvor hun påpegede, at den Stat, som den største synder, og satte fokus på det arbejde som anklager Ángela María Buitrago som leder af den første domfældelse for de begivenheder, mod Oberst Alfonso Pladser Vega. Også til stede, og klædt i sorg, var slægtninge til cafeteriaarbejderne, med deres fotos rejst. Cristian Sala .ar, FN ‘ s højkommissær for Menneskerettigheder, lykønskede Colombia med fremskridtene med at afklare fakta, men sagde, at opgaven skulle fortsætte. Præsident Santos sagde eftertrykkeligt, at landet er nødt til at afklare sandheden om, hvad der skete den skæbnesvangre november 6, 25 år siden.

Skriv et svar