Cirkuset, der blev dannet i 1984 af en gruppe gadekunstnere nær .ubbec, er en unik blanding af skabelse, scenekunst, arkitektur og kunst generelt. Dette, som er
Cirkuset, der blev dannet i 1984 af en gruppe gadekunstnere nær .ubbec, er en unik blanding af skabelse, scenekunst, arkitektur og kunst generelt. Dette, som er essensen af Sho .et, komplicerer administrationen: kreative mennesker kan ikke lide at blive håndteret, de kan ikke lide at blive overvåget. Det er derfor, det er fascinerende at se, hvordan den store udfordring til Cirque ‘ s succes har været at bevare den kreativitet, sine kunstnere, men inden for en kæmpe administrativ organisation: de skal administrere ti shows hver aften på fire kontinenter. Dens koncept samler en stor gruppe af kunstneriske praksis, krydret med belysning, kostumer, makeup og levende musik. Det er som en levende film. Han styrer rytme, bevæger sig mellem URO, latter, beundring og søger den følelsesmæssige indflydelse i hvert Sho.. Forestillingerne er skabt af deres kunstneres personlige oplevelse, angst, glæde og fantasi. Det er et koncept, der drejer sig om at lade kunstnere arbejde som de vil arbejde, men inden for en forretningslogik. Der er flere punkter, hvor dette cirkusfirma ændrede cirkusens historie: Det har ingen dyr, det har gadekunstnere, klovner, akrobater og gymnaster, der skaber danser og teaterdramaer. Ansættelse af de rigtige kunstnere med en omsætning på 15% om året er en anden væsentlig administrativ udfordring for at opretholde et kunstnerisk vækstniveau. De, der har ansvaret for at vælge akrobaterne, rejser permanent rundt i verden og leder efter mennesker, der passer ind i etablerede produktioner, eller som kan deltage i fremtidige Sho .s. Derudover skal du være en særlig slags person til at tage på tur med et cirkus over hele verden. Mange af kunstnerne har tidligere været gymnaster eller akrobater. De kommer fra forskellige lande med forskellige sprog og kulturer, der komplicerer sameksistens i de lange perioder, der kræves af ture. Cir .ue tilbyder træning på fem sprog på stedet for alle, der ønsker det. Hver funktion genererer en form for skade, og derfor er det nødvendigt at evaluere dem hver dag. På denne måde omstruktureres handlingerne, nogle rutiner minimeres eller udvides for at kompensere.
Den anden komponent, der er skjult for seeren, men grundlæggende for funktionen og kompliceret håndtering, er support fra det tekniske personale, der ledsager præsentationen. Logistikken, der ledsager hver produktion, kræver, at lokale vikarer hjælper med at installere og vedligeholde teltet og et personale med ansvar for at sikre de gode forhold for kablerne, der understøtter akrobaterne, kokke til forskellige typer måltider i henhold til religioner, smag og vaner. Andre emner er transport, ansættelsestider og udsparing af forskellige kunstnere, ud over lokal støtte til skattespørgsmål, billetsalg, kontraherende forsyningsselskaber, plejepersonale og placering. Kvalitet er grundlæggende, ikke kun for den kunstneriske del, men selv i den sidste detalje, der bemærkes i den endelige produktion. Syv Sho .s er i øjeblikket på verdensturn.: Alegria, Saltimbanco, .uidam, Dralion, Varekai, corteo og Koo .a. I Las Vegas, de udfører fem dage om ugen Mystere og Q, og Nouba på Downtown Disney, der i Orlando. Showuidam, Sho .et, der præsenteres i Bogot., blev oprettet i 1996, og billetkontoret er udsolgt i tre måneder i forvejen. Det er Cir .ue du Soleils store succes: ligesom ingen vil gå glip af den nyeste Tarantino-eller Peter Jackson-film, vil folk se deres seneste Sho .s og endda gentage dem.

Skriv et svar