Sandra Vega har været forbundet med Jorge Eliecer Gaitán Teater for mere end 23 år, startede hun i indsamling og box office-området, og er i øjeblikket leder af omklædningsrum. Uden tvivl er dette teater, der ligger i byen Santa Fe, et af de mest berømte steder med hensyn til paranormale oplevelser, i det mindste som anerkendt af stedets arbejdere og de kunstnere, der hyppige det.

“Vi har et spøgelse, der bor hos os,” siger Sandra vega i dialog med KIenyKe.com han siger det uden vrede og som om han taler om en gammel bekendtskab.

Mens han udfører sine opgaver i omklædningsrum en, taler han til ham som om han bare var et andet firma. Han siger endda, at når han rørte ved hende, og hun gik til ham for at gøre det klart, at han ikke skræmte hende, da hun var vant til at føle hans tilstedeværelse på stedet.

Det hele begyndte i 2002, da sikkerhedsvagter advarede i flere nætter høje slag, der blev hørt i det rigtige publikum, på første sal i teatret. Lyden var som om de gravede ind i forbindelsen.

“Du kunne høre superklar en person, der havde svært ved at løfte gedden og grave, men det var altid om natten,” forklarer Vega.

I lyset af overraskelse og frygt advarede teatermyndighederne politiet og andre forskningsgrupper om støj for at udelukke enhver konstruktion i nærheden. De troede endda, at teatret ville blive overtaget af en eller anden geriljagruppe, da der var berømte personligheder. Endelig blev enhver reel fare udelukket, og det blev konkluderet, at han var et spøgelse.

Flere teaterarbejdere har forstået dette, og derfor arbejder de alle med åbne døre. Derudover har det ved flere lejligheder manifesteret sig, især når Videoer projiceres, efter afspejling af cyclorama.

“Han er en person, der ledsager os, som er der hele tiden og ikke rod med nogen. Vi føler det hele tiden,” siger han.

Det foretrukne sted for dette væsen fra efterlivet er omklædningsrum Nummer et. Kulden, der mærkes der, ifølge Sandra, mærkes ikke andre steder i teatret. Af den grund er det et af de omklædningsrum, der mest kasseres af de kunstnere, der hyppigt optræder i teatret.

“Han er en høj mand,” beskriver hun det og har bevis for at bevise det. Han siger, at under en koncert med Santiago Cru.med National Symphony ønskede en af pianisterne at udødeliggøre øjeblikket ved at tage en selfie, men det var umuligt for hende. Der dukkede en af logistikcheferne op og foreslog at tage billedet. Efter at have taget billedet og sørget for, at hun indså, at foran hende var skyggen af en mandlig figur, der dækkede kameralinsen.

På billedet, der deles af Vega, kan du se en meget høj mand, iført en hat, bukser og jakke.

“Det er ikke en skræmme, det er sædvanligt at føle. Du er en del af din familie, fordi du gør dig selv følt, men du laver ikke rod med nogen. Det bevæger lys, det bevæger instrumenter, men endelig er vi vant til at det er der. Det er en del af vores hus, ” siger han.

Når man bliver spurgt om den person, der vandrer der, peger den mest populære hypotese på en mand, der døde under opførelsen af teatret, som forbinder ham med dette spøgelse.

Der er dog andre paranormale fænomener på dette sted. Når der er børns begivenheder, høres børns stemmer og skygger observeres. Også i begivenheder med trommer høres mærkelige lyde.

Sandra er blevet vant til at leve med denne mand fra efterlivet. Han har gjort det til en del af sin familie, sit arbejde og sit liv. Han er ikke bange for ham, men han respekteres af hans tilstedeværelse. Når alt kommer til alt er han i sit hus og ikke hendes, han indrømmer det.

“Jeg bruger altid til at spørge hans tilladelse, når jeg kommer ind i omklædningsrummet, fordi jeg tog det til uddannelse. Jeg siger ‘god dag, jeg åbner for rengøring’; ‘godnat, jeg lukker’; ‘Tak, fordi vi var i dit hus, og du lod os være stille’. Jeg takker dig altid, en dag gjorde jeg det ikke, Og da jeg gik ud snublede jeg. Jeg vendte tilbage, jeg kiggede og der var intet at snuble over.”

Skriv et svar