Selvom nogle mennesker er tilbageholdende med at tro på paranormale fænomener, er virkeligheden, at der ikke er få tilfælde af oplevelser med væsener fra efterlivet, og i den forstand har Bogot.meget at byde på.

Dette er tilfældet med restauranten og baren Candelario, som ligger i et af de historiske kvarterer i hovedstaden i landet, La Candelaria. Derfra er flere historier, der har skræmt både lokale og fremmede.

Denne dag restaurant og en nat bar opererer i et hjørne hus mere end 120 år gamle på Calle 12 b con quinta, i det historiske centrum af Bogotá. Det indre af huset viser årets gang, men vintage-stilen i dens træstruktur og de antikke genstande fremhæver stedets elegance.

I dialog med KienyKe.com, Hern .n Jim .ne., manager for Candelario, giver ledetråde om oprindelsen af dette gamle hus, hvor restauranten har fungeret i 17 år.

“Det er et hus på 1080 kvadratmeter, ganske stort, som det antages, fungerede som et sted for trældom i et andet hovedhus, som der er i denne samme blok,” siger han.

I denne proces med at åbne nye rum i huset til tilpasning af baren og restauranten har de stødt på gamle genstande og paranormale begivenheder, der undslipper menneskelig logik.

For Hernnn er disse oplevelser en del af hans daglige liv, og han holder sig ikke væk fra det, der kan virke skræmmende. I den forstand fortæller den historien om en pige, der besluttede ikke at arbejde der igen efter et uforklarligt udseende.

For et par år siden, under nogle af nætterne i baroperationen, blev en pige frigivet som arbejdstager for at se indgangen. Denne procedure blev udført lige hvor trappen til anden sal begynder, som på det tidspunkt ikke var aktiveret og blev brugt som en kælder til opbevaring af chchcheres. I slutningen af dagen, omkring klokken en om Morgenen, stillede pigen et spørgsmål, der forvirrede sine klassekammerater.

“Hun spurgte, Hvem var den mand, der var i kjole fuld dragt, frakke, vest, slips, hat og stok, der kiggede ned ad trappen hele natten. Han spurgte, om han var ejer af virksomheden, fordi hun havde set ham hele natten, som om han kontrollerede sit arbejde. Straks vi fortalte hende: “nej, der er ingen her på anden sal, den ejer, som du taler om, ikke eksisterer”, og hun bad om hendes dag shift og venstre så hurtigt som muligt,” forklarer Hernán.

Derudover fortæller lederen af Candelario selv om en oplevelse, han var vidne til med sin unge toårige søn, mens han spiste frokost på stedet nær den samme trappe, hvor kvinden så manden i en dragt.

“Fra hvor vi var, kan du se halvdelen af stigen, og min søn smilede og vinkede til stigen hele frokosten. Jeg var med ryggen til stigen foran ham. Hele tiden løftede han sin lille hånd for at hilse og smilede mod det samme punkt på trappen, hvor pigen fra logticastica havde den anden historie.”

Imidlertid, dette ville ikke være den mest skræmmende ting at ske med ham. Han bemærker, at der ved slutningen af en dag af reparationer på anden sal med en anden klassekammerat, besluttet at gå hver til sit hus og til at komme igen næste dag, viste, at mere end 25 mursten, der var blevet fjernet fra en af væggene og placeret på siden af en metalkasse, som ikke var den foregående dag, når de forlod stedet.

“Vi ved ikke, hvad der kunne være sket, lad os sige, at en reel forklaring, materiel og fysisk, vi aldrig fandt, fordi kun vi gik op på taget, og historien forblev som en anekdote om noget mærkeligt, der skete derinde,” genkender han.

De fandt også genstande indlejret i væggene. Dette er tilfældet med en stok, der dukkede op efter at have fjernet en af væggene for at reparere stedet, og som efterlader mere ukendte end sikkerhed.

“Vi fandt en træstok, der har fire udskårne dyr, Vi spurgte meget om emnet, og de fortalte os, at det var som en slags rør af kommando af en cubansk religion.”

Denne stok er en del af de genstande, der pryder stedet som et museumsrelikum, der kan værdsættes af besøgende på den berømte restaurant.

Skriv et svar