Efter at blive en af de bedst kendte ansigter Colombianske TV-takket være hendes deltagelse i adskillige produktioner, såsom “El-kartellet de los sapos’, ‘Secretos de Familia”, “La Bella Ceci’, ‘Bermúdez’, blandt andre, den berømte Colombiansk skuespiller og oplæser Marion Zapata, er i dag en af de mest succesfulde ansigter af den Amerikanske kanal Universal Channel.

Hendes talent har ført hende til at krydse grænser og blive et af de mest succesrige ansigter på TV i USA i dag. KienyKe.com han talte med skuespillerinden og programlederen om succesen, udfordringerne og hendes største drømme.

Denne Caliana definerer sig selv som en fighter og modig kvinde, elementer, der har gjort det muligt for hende at påtage sig og acceptere forskellige udfordringer i underholdningsverdenen, som hun med succes har dækket.

“Jeg er en kvinde som de fleste Latinas: en fighter, en iværksætter, en fan og en hårdtarbejdende. Det er Marion ,apata, ” sagde han.

Marion opdagede sit kald fra en meget ung alder; forestillingen, lysets lysstyrke, scenerne og kameraerne erobrede hendes hjerte, indtil hun besluttede, at dette ville være den vej, hun ville tage for sit liv.

“Jeg startede med modellering siden jeg var 15 år gammel, og det var mine første skridt modellering i byen Cali. Så kom forestillingen, så jeg besluttede at bosætte mig i byen Bogot.for at studere, forberede mig, og det var her, jeg havde de første muligheder på TV både på Caracol-kanalen og på RCN-kanalen,” minder han om.

Dette var et stort skridt for Marion, selvom hendes liv drejede sig om denne verden, var hun tilbøjelig til industriel teknik ved San Buenaventura University, men hendes sande kald til modellering var mere i stand.

“Jeg var 100% dedikeret til at studere Industriteknik, det er en karriere, der kræver så meget engagement og engagement. I begyndelsen, jeg var ikke med i mine planer til at handle-eller tv, blot vekslede mine studier med modellering; men det var mere at tage hårdt, at jeg begyndte at give flere muligheder, og det var så meget, at jeg indså, at jeg virkelig elskede var dette, så meget, at jeg besluttede i den anden halvdel til at trække sig tilbage fra universitetet, og i slutningen af min karriere som ingeniør,” sagde han.

Hendes store spring i tv, var da hun spillede Raquel i den berømte serie el ‘Kartellet de los Sapos”, en rolle, hvor Marion viste et medfødt talent til at erobre skærme, og der repræsenterede en grundlæggende mulighed i hendes professionelle liv.

“For mig var det meget spændende, fordi Caracol Television gav mig muligheden for at tilhøre dette projekt. Jeg var ikke skuespiller! Jeg havde ikke engang studeret skuespil, så det var slags skræmmende ved auditionen, fordi der var meget kendte mennesker, der gik til netop denne karakter. Det var tilfredsstillende at vinde denne casting, ” han sagde.

Hun stod over for en imponerende udfordring, hvor Marion .apata forberedte sig og måtte” ændre chippen ” for at forme hendes karakter og opdage en ny facet som professionel.

“Det var et imponerende chok, for da jeg kom til auditions uden at være skuespiller for at gøre ting, tror du, at det er at huske et script og allerede, og det er ikke sådan; du er nødt til at forberede dig meget, det er en forberedelse, der aldrig slutter, hver dag opstår der noget nyt. Det kostede mig meget arbejde,” siger han.

Den Amerikanske drøm fanget Marion i 2014 hun beslutter sig for at give en ny retning for hendes personlige og arbejdsmæssige liv flytter til Usa, og i dag er hun en af de mest elskede ansigter på skærmen, takket være sin deltagelse i programmer ‘Breaking the Silence’ og ‘Velfærd’.

“I løbet af denne tid er jeg vokset meget professionelt. Dette land har åbnet dørene utroligt og giver mig fremragende jobmuligheder, også her lærer du ikke kun at overføre til et enkelt publikum, men til hele Latino-samfundet, der vokser og stærkere hver dag her i USA,” sagde han.

Det var ikke let at forlade Colombia, Det betød at forlade familie, venner, oplevelser og alt, hvad der indebærer at efterlade selve landet, men altid med overbevisning og mål om at lykkes på et af de stærkeste steder i underholdningsindustrien over hele verden.

“Det er ikke let at ændre dit land, din familie langt væk, for ikke at se alt det du ønsker dig, eller når du har brug for, til at leve på denne afstand er det ikke nemt, på trods af en oplevelse, her starter fra bunden, så er det i tommer audicionando, at give dig det bedst, at gøre arbejdet med alt den kærlighed og engagement i verden til at begynde at have troværdighed her og skabe, der nombrecito, at du begynder at få disse gode jobmuligheder. Det har været konstant, non-stop og trin for trin, ” sagde han.

Marion .apatas karriere vokser fortsat, og hendes navn begynder allerede at lyde på skærmen, da hun for nylig dækkede som en rød tæppe-programleder ved lanceringen af filmen “Intet at miste 2” på det ikoniske kinesiske teater beliggende i Holly .ood, Californien.

“Mit formål er ikke kun at arbejde for den amerikanske offentlighed, men også for Latino-samfundet, der bor her. Jeg vil inspirere og støtte latinamerikanere for at nå deres drømme, især vores kvinder og vise dem, at med arbejde og udholdenhed kan alt opnås, ” understregede hun.

Denne skuespillerinde og programleder udelukker ikke muligheden for at vende tilbage til arbejde på skærme på Colombiansk tv, fordi hun savner sit land, og uden tvivl i Colombia har hun haft flere jobmuligheder, hvor hun havde stor modtagelse og kærlighed fra seerne.

Skriv et svar