Chase-tårnet, et højhus, der fremstår som et 21-etagers vartegn i centrum af Austin, får et nyt navn.

Navnet-Procore-tårnet – blev afsløret onsdag. En afsløring begivenhed featured en 4 fod høj kage kopi af bygningen på 221 V. sjette St., mellem Colorado og Lavaca streets.

Det er opkaldt efter Pro core, som leverer byggestyringsprogrammer. Procore lejer otte etager-næsten 107.000 kvadratmeter — i bygningen. Tårnet, som har gennemgået flere ejerskift og renoveringer siden det blev afsluttet i 1974, ejes og forvaltes af CIM Group.

Los Angeles-baserede CIM er medejere af den højeste færdige bygning på Austins skyline — den 58-etagers højhus i centrum kaldet The Independent, også kendt som “Jenga-tårnet”.”

Men en anden bygning, der endnu ikke er færdig, på vest-og Guadalupe-gaden, svæver 66 etager over skylinen. Og vandlinjen, der nu er under opførelse i Rainey Street-distriktet i centrum og skal stige til 77 etager, er i kø til at være den højeste bygning i USA.

Procore har hovedkvarter i Carpinteria, Californien. Virksomheden har mere end 3.500 ansatte globalt og omkring 700 i Austin-området.

Ligesom Austin er en by i udvikling, Procore er et firma i udvikling, sagde Scott Moitose, vicepræsident for fast ejendom og arbejdspladserfaring hos Procore.

“Vi er stolte over at være en del af den stadigt skiftende Austin skyline og stolte over at vise vores engagement i byen.

Da det blev bygget, var det nyligt navngivne Procore-tårn foret med udvendige guldfarvede glasvinduespaneler, deraf dets kælenavn, “Golden Mirror”.”I 1970′ erne var Austins skyline meget mindre overfyldt og havde meget kortere bygninger.

De gyldne paneler er blevet udskiftet, og mange navne er fulgt, blandt dem American Bank-pladsen, MBank-tårnet, Bank One-tårnet og Chase-tårnet.

Bygningen er måske bedst kendt for sin private, medlemmer-kun Headliners klub på øverste etage, hvor mange en aftale er gået ned blandt Austins indflydelsesrige movers og shakers.

Procore kom til Austin i 2013, hvor han åbnede et kontor for to personer. Virksomheden flyttede ind i det tidligere Jagttårn i 2016 med omkring 50 ansatte.

Procore har eksisteret i mere end 20 år. Virksomheden siger, at dens mission “er at forbinde alle i byggeriet på en global platform.”

Procore embedsmænd siger, at mere end 1 million projekter og mere end $1 billioner i byggevolumen har kørt på sin platform. Virksomheden siger, at dets program gør det muligt for byggepladser at køre meget mere effektivt, end de nogensinde kunne have gjort tidligere.

Procore sagde, at virksomhedens programmel driver opførelsen af en højhus med blandet brug, der går op ved siden af Procore-tårnet. Den bygning, der hedder 321 vest, vil være 58 etager. Det er udviklet af Tishman Speyer, en global Ejendomsudvikler med base i Ny York, og Minneapolis-baserede Ryan Companies.

Tårnet vil have 369 lejligheder, samt Kontor-og detailplads. Stedet tidligere husede en drive-thru BBVA bank og en sushi restaurant.

I 2019 købte CIM Group Jagttårnet fra Goldman Sachs Asset Management og Lincoln Property Co.

Chase-tårnet og den tilstødende parkeringsplads strækker sig over en hel byblok i centrum.

Goldman og Lincoln købte Chase tårnet fra Dallas-baserede Spire Realty Group.

Spire erhvervede bygningen i September 2012 fra flere begrænsede partnerskaber, der omfattede Austin-baserede Endeavor Real Estate Group og Grubb & Ellis Realty Investors LLC (tidligere Triple Net Properties LLC). Da Endeavor og Triple Net købte Jagttårnet i 2006, betalte de 73,7 millioner dollars — omkring 189 dollars pr.kvadratmeter.