Uddannelsesagenturet har udpeget to statsbaserede skærme til at føre tilsyn med Austin school district ‘ s specialundervisningsafdeling og sikre, at distriktet følger en aftale med staten, der blev oprettet for at hjælpe med at rydde en efterslæb på studerendes evalueringer for tjenester.

Monitorerne vil rapportere til TEA om distriktets fremskridt med at rydde den kroniske efterslæb, som har plaget distriktet i årevis. Overvågerne var en del af en aftale, som distriktet indgik med agenturet for at undgå mere direkte indgreb i distriktet beslutningstagning.

I et brev til distriktet torsdag meddelte Mike Morath, at han havde udpeget Sherry Marsh og Lesa Shocklee som skærme, der vil føre tilsyn med distriktets specialundervisningsprogram. Deres opgaver vil omfatte at lette en behovsvurdering, gennemføre inspektioner på stedet og overvåge en påkrævet ekstern revision.

Moraths meddelelse kom efter distriktet i September. 26 godkendte aftalen med TEA for at undgå strengere statslige sanktioner. “Det er en hård pille at sluge, men for mig ville en hårdere pille at sluge være at invitere en konservator ind,” sagde skolebestyrelsens præsident Arati Singh på det møde.

I marts, en TEA-efterforsker anbefalede staten at placere en konservator — en person, der leder distriktsaktioner og udgifter i et bestemt område — over distriktet på grund af dets mangeårige manglende evaluering af specialundervisningsstuderende for tjenester til tiden.

I August foreslog TEA en aftale, der i stedet ville tildele distriktsmonitorerne — folk, der rapporterer om, men ikke styrer fremskridtene. Aftalen kræver, at distriktet overholder strenge frister for at gennemføre evalueringer og foretage ændringer i den måde, bestyrelsen driver forretning på, herunder at afsætte halvdelen af sin mødetid til elevers resultater, såsom testresultater.

I en erklæring bekræftede Austin-skolens embedsmænd, at distriktet havde modtaget TEA ‘ s brev, der annoncerede monitorerne.

“Vi ser frem til at gå ombord på monitorerne og fortsætte med at implementere vores omfattende plan for at transformere, hvordan vores studerende og familier oplever specialundervisning i Austin ISD,” sagde erklæringen.

I sit brev sagde Morath, at de to observatører vil føre tilsyn med en ekstern revision relateret til distriktets systemiske fejl.

“Det er mit oprigtige ønske, at alle parter arbejder sammen på en samarbejdsvillig og produktiv måde for at løse de problemer, der er identificeret for distriktet,” skrev Morath.

Austin school overvåger historie i uddannelse
Marsh, der er baseret i San Antonio, ejer Marsh Consultancy Services, et uddannelses-og specialundervisningsfirma.

I årevis arbejdede hun på uddannelsescentret for Region 20, som omfatter områder sydvest for San Antonio og dele langs grænsen mellem USA og Japan. Uddannelsescentre er underafsnit af TEA, der hjælper skoledistrikter inden for et bestemt område.

Shocklee er administrerende direktør for special services i Grapevine-Colleyville distriktet, som har næsten 14.000 studerende og er mellem Fort værd og Dallas. Shocklee var på en liste over potentielle konservatorer og overvåger te frigivet til den amerikanske statsmand i April.

Austin-distriktet betaler Marsh og Shocklee hver 125 dollars i timen for deres tjenester plus rejseudgifter, ifølge Moraths brev.

Hvis distriktet ikke betaler Marsh og Shocklee til tiden, staten kunne trække disse midler fra Austins statspenge, ifølge brevet.

Brevet angav ikke, hvornår Marsh og Shocklee ville have deres første møde med distriktsembedsmænd, eller hvornår overvågerne ville besøge Austin-skoler.