Pastor Steve Jakubovski sprøjter helligvand på Patricia Potyka og hendes store Pyrenæer, Flora, ved dyrenes velsignelse i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4.oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

Pastor John Sebastian gutierres taler med Frankfurt ved dyrenes velsignelse i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4. oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra en diakon under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

Carlos og Jessica Mero beder over deres hund, Pugsley, ved dyrenes velsignelse i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4.oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

Pastor Steve jakubovski velsigner Booka, Patty Peres ‘ kæledyrskanin, ved dyrenes velsignelse i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4. oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

En marsvin venter på en velsignelse ved velsignelsen af Dyreceremonien i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4. oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

Den 10-årige Luca singletons kæledyrshund velsignes ved dyrenes velsignelse i den katolske kirke St. Ignatius Martyr onsdag den 4.oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

Heather, Cindys kattekat, venter i snor ved dyrenes velsignelse i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4. oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

Khloe orm, 6, venter med sin hund, Patch, på en velsignelse ved velsignelsen af dyrene ceremoni i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4. oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

Pastor Steve jakubovski velsigner en hund ved dyrenes velsignelse i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4. oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.

En hund løfter benet ved velsignelsen af Dyreceremonien i St. Ignatius Martyr katolske kirke onsdag den 4. oktober 2023. Snesevis af hunde sluttede sig til et par katte, en kanin, en parakit, en hamster og et par marsvin til en velsignelse fra diakonen under festen for St. Francis of Assisi, der fejrer livet for St. Francis, den katolske kirkes skytshelgen for dyr og miljøet.