Tjenestemænd i Austin-Bergstrom International Airport forventer at se et rekordstort antal rejsende denne måned, styrket af både Austin City Limits Music Festival og Formel 1.

Med 5% flere flysæder til salg sammenlignet med sidste år, samt nye internationale destinationer og flyselskaber, vil den allerede travle lufthavn sprænge i sømmene.

Her er hvad du har brug for at vide, hvis du rejser gennem Austin denne måned:

TSA linjer? Kom tidligt til Austin lufthavn

Lufthavnsembedsmænd opfordrer rejsende, der bruger generel TSA-Screening, til at ankomme mindst 2,5 timer før afgang for indenrigsflyvninger og mindst 3 timer før afgang for internationale flyvninger, og bør tilføje ekstra tid til at returnere en lejebil eller tjekke bagage.

Rejsende, der bruger TSA Pre-Check og Clear, kan forvente en hurtigere TSA-oplevelse, men bør stadig afsætte masser af tid før afgang.

Pak store souvenirs og merchandise i håndbagage

For at hjælpe med at forhindre forsinkelser i screeningsprocessen for indchecket bagage, embedsmænd sagde, at store souvenirs som plakater og gratis gaver skulle pakkes i håndbagage, ikke indchecket bagage.

Hvilken terminal flyver du ud af?

Rejsende bør kontrollere deres ankomst-og afgangsterminaler, da Allegiant og Frontier begge afgår fra den sydlige Terminal, som ligger nær US 183 og Burleson Road på 10000 Logistics Lane og ikke er tilgængelig fra den vigtigste Barbara Jordan Terminal.

Rejsende bør forvente længere sikkerhedslinjer og større skarer på følgende datoer:

  • Søndag den 8. Oktober, Mandag den 9. oktober og tirsdag den 10. oktober
  • Søndag den 15. Oktober, Mandag den 16. oktober og tirsdag den 17. oktober for ACL-helgen to
  • Torsdag den 26. oktober; fredag den 27. oktober; søndag den 29. oktober; og mandag den 30. Oktober; Tirsdag den 31. oktober for formel en

Fang liveoptrædener i Austin lufthavn
På trods af forsinkelser og skarer, rejsende vil blive behandlet med specielle liveoptrædener i spidsbelastningsdage under ACL og F1, med forestillinger fra lokale kunstnere som:

  • Chris Beall (Oct. 9, 12: 30-2: 30 p. m. ved Gate 19)
  • Vandmændene (Oct. 9, 3-5 PM ved Gate 19)
  • Cari Hutson & Good Company (Oct. 16, 12:30-2: 30 p. m. ved Gate 19)
  • Madam Radar (Oct. 16, 3-5 PM ved Gate 19)
  • Flyjack (Oct. 22, 4: 30-6: 30 p. m. ved Gate 19)
  • Sydney (Oct. 22, 4: 30-6: 30 p. m. ved Gate 12)